Arbeta med Keynet

Nu skriver vi 2021 och pyntar om på kontoren hos oss. Inför det nya året tog vi fram en musmatta som matchar vår nya profil som vuxit fram allt eftersom de senaste åren.

Genom åren har vi haft ett fint samarbete med PS Kommunikation som vi har ett flertal gemensamma projekt som vi samarbetar kring. De hjälpte oss med vår nya design. 
- Svart står för kvalitet sa Stefan och Peter Carsäter på PS-kommunikation när de jobbade fram ny design för hemsidan. 

Gå gärna in och kika på nya hemsidan om du inte gjort det tidigare. Där möter du några av våra kunder som nyss uppdaterat sina system och som tycker till. 

Nya versioner - hur då?

Under året som gått har våra två programråd jobbat fram nya versioner som släpptes under nov/dec. Vad innehållet skall bli är ett teamwork i allra högsta grad där olika roller hos oss finns med, men också ni kunder bidrar och har önskemål om sånt som ni ser nyttan av. Det är vi tacksamma för. De båda produktråden bearbetar alla förslag och beslutar om innehåll för ny version. Nu kommer vi kommer att kontakta er och stämma av läget.

Här pratar vi KEYnet!

Ni har väl inte missat våra filmer om KEYnet ärende som vi delar i sociala medier och på YouTube. Vi kommer fortsätta med detta framåt och göra även en del instruktionsfilmer men även som visar nyheter i verisonerna. Så häng på och möt våra filmstjärnor där.

Följ oss på sociala medier


Tillsammans gör vi information tillgängligt!
KEYnet Sweden AB
info@keynet.se | 0370-33 47 50
Om du inte önskar nyhetsbrev från oss på KEYnet Sweden AB klicka här.