Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

KEYnet Sweden AB

KEYnet Sweden är dotterbolag till KEY-Gruppen AB som har haft verksamhet inom IT-branschen sedan 1979. Företaget har idag nio anställda där personalen tillsammans har lång erfarenhet av informationssystem. Med samlad kompetens erbjuds resurser för omfattande uppdrag med stor komplexitet.

ISA Competence med utbildningsverksamheten namnändrades till KEYnet Sweden AB under 2012

Affärsidé:

KEYnet skall vara det självklara valet för små och medelstora företag när det gäller webbaserade lösningar som intranät, hemsidor, e-handelslösningar, ärendehantering och kundunika lösningar. Vår personal skall alltid vara engagerade i kunden och dess verksamhet.

 

 

 

Produkten KEYnet

KEYnet är en produkt som har utvecklats sedan 1998 och ägs nu av KEYnet Sweden AB i Hestra. Produkter och tjänster utvecklas löpande för att erbjuda moderna applikationer och lösningar. Från början handlade det om enklare hemsidor och intranätlösningar med dokumentarkiv. Men idag levereras komplexa system som delar information både för intranät och webbplats. Här integreras och skräddarsys KEYnet med företagens övriga system och KEYnet blir som ett sammanhållande kitt som presenterar rätt information för rätt målgrupp. Mer än 150 verksamheter använder idag KEYnet på ett eller annat sätt.

Produkter och tjänster

KEYnet Sweden AB arbetar med webbaserade produkter, lösningar och tjänster som innehåller en mängd olika funktioner som intranät, extranät, ärendesystem, servicesystem, offertsystem, publiceringsverktyg för hemsidor (CMS), e-handelslösningar, produktdatabas, digitala nyhetsbrev, säljstöd, projekthantering mm.

Samarbete

KEYnet säljs också av återförsäljare och samarbetspartners.

 

 

 


Laddade efter utvecklingsdagar på Hooks Herrgård.