Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

Aktiv Ortopedteknik | Responsiv webblösning

När det var dags att uppgradera och låta göra en ny webb valde Aktiv Ortopedteknik KEYnet Webb Responsiv.

Mobilanvändandet ökar och fler och fler använder mobilen eller plattan i allt större utsträckning. En responsiv webblösning anpassar sig för dagens olika skärmupplösningar och är lätt att navigera.

Vill du också förnya din hemsida eller veta mer om responsiv design?
Kontakta oss så berättar vi mer.
KEYnet Sweden AB

Aktiv Ortopedteknik är en del av ett globalt PatientCare-nätverk med över 70 ortopedtekniska center världen över. Organisationen, med majoritetsägaren Otto Bock Scandinavia AB i ryggen.

Företaget har idag ett 20-tal centra och butiker runt om i Sverige som nu kan presentera sin verksamhet på den nya gemensamma webben. Samtidigt som Aktiv Ortopedtekniks nya responsiv lösning lanserades, lanserades också systerföretagets OT-Centers nya webb.

Aktiv Ortopedteknik, Responsiv Webblösning

Arbetssättet präglas av en nära samverkan på flera plan: Med medicinsk personal och användare i kärnverksamheten. Med användare och brukarorganisationer avseende specifika produkter och lösningar. Och, slutligen, mellan de olika företagen i organisationen. Genom ett utbrett personalägande har de skapat en dynamisk arbetsmiljö med starkt motiverade medarbetare. Kompetensutvecklingen är omfattande, servicegraden hög, beslutsvägarna snabba. Det är i den här andan riktigt bra lösningar tas fram.

KEYnet Sweden AB har ansvarat för projektet och byggt sidan i KEYnets CMS-verktyg.

Se gärna Aktiv Ortopedteknik