Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

E-handel till Olsegården

Det handlar om hur tankar kring e-handel, integration till ett affärssystem och ny webbsida kan få gro, slå rot och vara med och skörda hos frukt- och grönsaksdistributören Olsegården i Tvååker.

Här hittar du allt från lättskalade clementiner, världens dyraste tomat, närproducerat, till 7000 år gamla potatissorter.

Vill du veta mer om vår e-handelslösning?

Kontakta oss så berättar vi mer.
KEYnet Sweden AB

Den stora ekonomikrisen påverkade inte företagets verksamhet direkt utan det var först i slutet på 2010 som verksamheten dalade. Niklas Svenmyr på Olsegården berättar att det handlade helt enkelt om att vinna eller försvinna. Något måste göras, en förändring ske och de bestämde sig för att satsa när det var som allra jobbigast.

Det fanns tankar på att förändra försäljningsrutinerna och varför inte använda framtidens digitala möjligheter på samma gång. Att man vill jobba med en e-handel stod tidigt klart och man hade redan tidigare tittat på olika lösningar.

Valet blev KEYnets E-handelslösning eftersom det var lätt att anpassa och skapa möjligheter för ett bra mottagande för Olsegårdens framtida användare, dvs deras kunder. Efter 3-4 mån stod e-handeln för 20 procent av Olsegårdens omsättning och efter ytterligare ett år 40-50 procent.En nöjd Niklas kan konstatera att rätt beslut togs i rätt tid.

Istället för att rationalisera bort besparad personaltid beslutade man att aktivt öka besökstiden hos sina kunder. Man bytte ut den gamla hemsidan mot en ny. Vadhemsidan genererar är inte lika mätbart som e-handeln, men den är ansiktet utåt och är en välbesökt sida

KEYnet E-handel med specialanpassningar 

KEYnet E-handel, ett smidigt och lättarbetat verktyg som blivit riktigt skarpt ihop med de specialanpassningarsom gjorts säger Niklas som också lyfter fram det goda samarbetet med KEYnet Sweden AB och dess utvecklare som jobbat i projektet.

Specialanpassaningar som gjorts är tex:

  • veckans klippvaror
  • veckans nyheter som hämtasdirekt från affärssystemet genom en enkel märkning
  • dynamiska listor för visning av lokalodlade produkter, premievaror ellervaror från viss leverantör.

LÖSNINGAR

KEYnet E-handel
www.olsegarden.se

  

Olsegården, E-handelslösning

 

E-handelslösning med integration av affärssystemet.