Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

Karl Andersson & Söner

   

Hemsidan - produktdatabas - kontaktmodul

Karl Andersson & Söner är företaget i Huskvarna som tillverkar hållbara kvalitets- och designmöbler och som arbetat med samma affärsidé i mer än över 100 år. När den nya hemsidan planerades var det viktigt att företagets värden som hållbar, sober och clean även speglades på hemsidan. Samtidigt skulle det vara lätt att hitta och navigera på sidan. Hemsidan är byggd i responsiv design för att ge fin visning oavsett vilken skärmstorlek man använder.

Responsiv hemsida - produktvisning, produktdatabas.

Smart lösning produktbilder

Produktdatabasen skickar ut bilderna på rätt ställe, i rätt upplösning och i rätt storlek. Den sparar mycket tid och är smidig att arbeta med.

- Då vår hemsida innehåller en stor mängd bilder på produkter, miljöer och referenser var kravet att få en praktisk och effektiv lösning kring bildarbetet. I KEYnets produktdatabas finns dessa möjligheter som underlättar och sparar tid vid uppdateringar, säger Sara Wadskog, webbredaktör.

KONTAKTMODUL

Karl Andersson & Söners stora kontaktnät till agenter, möbelaffärer, inredningsföretag, showrooms och webshops visas också på hemsidan. Genom att återanvända registerfunktionen i KEYnet kontakt blir arbetet enkelt. Bara ett ställe att uppdatera på och sedan är allt rätt också på hemsidan.