Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

Produktvisning - KEYnet Produktdatas

  

SMART produktvisning FÖR hemsida och e-handel

 

Har du många produkter och bilder med tillhörande information som skall visas på hemsida eller e-handel är KEYnets produktdatabas en bra och smidig lösning. Allt material laddas upp på ett och samma ställe för att sedan återanvändas på olika ställen på webben. Här sparar man massor av tid! Vi kan dessutom skräddarsy produktdatabasen så att den passar passar verksamheten. 

 
Patrik Hill, KEYnet Sweden AB

FRÅGA GÄRNA!

Patrik Hill
0370-33 47 53
patrik.hill@keynet.se
 

Fördel produktdatabas

Har du ett stort produktsortiment med tillhörande information är lösningen KEYnet produktdatabas. Här läggs all information in på ett och samma ställe. Bilder, texter, varumärken, kategorier mm pekas ut till rätt ställe på e-handeln. Fördelarna är stora och tidsbesparande eftersom material kan återanvändas och visas på flera ställen på hemsidan. 

Uppladdade bilder anpassas direkt i produktdatabasen till rätt upplösning och storlek för produktöversikten eller produktsidan den skall visas på.
 
Inför uppsättningen av produktdatabasen förbereds bildstorlekar och vad som skall visas var. Sedan är det bara att jobba på. Snabbt, smidigt och bekvämt helt enkelt!
 

Flexibel produktdatabas

Produktdatabasen är väldigt flexibel och anpassas lätt för verksamhetens behov. Vi gör en inventering av behov tillsammans med er. Därefter anpassas verktyget så att det innehåller de fält som ni har behov. 

Standard eller skräddardsytt. Vi berättar gärna mer om våra lösningar!
Kontakta oss eller boka en demo! 

0370-33 47 53
patrik.hill@keynet.se
 

 
 
 

MER  OM


REFERENSER
  • Karl Andersson & Söner