Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

WEBBUTVECKLARE .Net

KEYnet Sweden AB är ett expansivt bolag som nu behöver förstärka sin organisation med ytterligare en medarbetare.

KEYnet Sweden AB är ett bolag som ligger i Hestra. Vi är 7 anställda som jobbar med webbaserade lösningar, allt från små till riktigt stora kundprojekt. Vi är riktigt stolta över vår programvara KEYnet som i dag används av över 200 företag runt om i Sverige. KEYnet innehåller funktioner som e-handel, ärendesystem, intranät, hemsidor med mera. Läs gärna mer om oss på www.KEYnet.se

Uppdragsbeskrivning

Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta i ett team om sju personer där vidareutveckling av vår programvara KEYnet är i fokus. Våra huvudområden är ärendesystem, intranät, e-handel, samt hemsidor. Du har kontinuerlig kundkontakt inom support och en konsultativ roll för att bistå kunder med lösningar.

 

Kravprofil

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten och att du har arbetat med .Net tidigare. Vi söker dig som har en kreativ förmåga och tycker om att ta egna initiativ. Du har hög social kompetens och tycker om att jobba med och för våra kunder. Vi ser förutom kunskap i .Net, CSS3 och Html5, även kunskap i MS SQL Server som meriterande. Du har ett tekniskt intresse inom vilket du håller dig uppdaterad. Det är viktigt för oss att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du drivs av dina möjligheter att få vara med och påverka.

Det är en självklarhet för dig att alltid ge ett trevligt och professionellt bemötande både mot kollegor och kunder.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Bemanningspoolen AB. För ansökan och mer information om tjänsten se vidare på www.bemanningspoolen.se eller kontakta Våge Svenningsson på 070-566 98 80. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du därför skickar in din ansökan snarast möjligt.

2015-07-03