Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

Hemsidan som säljstöd

Horda Stans är företaget som med sin personal hittar rätt lösning för rätt ändamål.

Hemsidan som säljstöd

Med stor materialkännedom, tillgång till trogna medarbetare och en flexibel produktion tillverkar man kundunika produkter för fordonsindustrin, verkstadsindustrin och möbelindustrin.

Hemsidan är ansiktet utåt och måste vara med i tiden, se bra ut för alla målgrupper oavsett om man använder dator, platta eller mobil. Den skall också fungera som ett säljstöd, där kunden lätt skall kunna hitta och se de produkter och material som företaget erbjuder. För att nå en större målgrupp är sidan också översatt till engelska och tyska.

Horda Stans har valt en skräddarsydd hemsida som äranpassad till företagets behov. Överallt var man än är på hemsidan skall det vara lätt att komma i kontakt med företagets personal. Sidan är byggd med responsiv design för att ge fin visning på olika skärmstorlekar och ett antal skräddarsydda mallar tagits fram.

Horda Stans AB tillverkar akustiklösningar, ljudabsorbenter, stomljudsdämpningar, kondensisoleringar, tätningar, packningar, laminerade produkter, möbelkomponenter och mycket mer av en mängd olika material.

Besök gärna www.hordastans.se 

MER OM: RESPONSIV HEMSIDA  |  MER FÖR DIN HEMSIDA 

2016-02-11