Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

Hemsidan karl-andersson.se

En responsiv hemsida med smarta lösningar för att underlätta vardagsarbetet.

Hemsidan karl-andersson.se

Hemsidan - ett effektivt vardagsarbete!

Karl Andersson & Söner är företaget i Huskvarna som tillverkar hållbara kvalitets- och designmöbler och som arbetat med samma affärsidé i mer än över 100 år. När den nya hemsidan planerades var det viktigt att företagets värden som hållbar, sober och clean även speglades på hemsidan. Samtidigt skulle det vara lätt att hitta och navigera på sidan. Hemsidan är byggd i responsiv design för att ge fin visning oavsett vilken skärmstorlek man använder.

Smart lösning för produktbilder

Med hjälp av en produktdatabas blir jobbet lättarbetat. Bilder laddas snabbt och effektivt upp på ett ställe för att sedan publiceras på rätt ställe, i rätt storlek och med rätt upplösning på hemsidan.

- Då vår hemsida innehåller en stor mängd bilder på produkter, miljöer och referenser var kravet att få en praktisk och effektiv lösning kring bildarbetet. I KEYnets produktdatabas finns dessa möjligheter som underlättar och sparar tid vid uppdateringar, säger Sara Wadskog, webbredaktör.

Arkitekter och inredare hämtar och laddar ner önskade produktbilder för sina arbeten och skisser direkt från hemsidan. Därför behöver bilderna vara tillgängliga i olika kvalitéer, både som webbformat och tryckformat.

Stort kontaktnät

Karl Andersson & Söner har ett stort kontaktnät till agenter, möbelaffärer, inredningsföretag, showrooms och webshops i olika städer och länder som också visas på hemsidan. Genom att använda en och samma registerfunktion i KEYnet kontakt blir arbetet enkelt. Så snart en adress uppdateras i KEYnet kontakt uppdateras också adressen på hemsidan. KEYnet kontakt används också som säljstöd och för e-postutskick hos KA.

Länkar till www.karl-andersson.se

Länkar till KEYnet.se

2016-08-08