Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

Systemutvecklare .Net

KEYnet Sweden AB är ett expansivt bolag som nu behöver förstärka sin organisation med ytterligare en medarbetare.

Systemutvecklare .Net

KEYnet Sweden AB är ett bolag som ligger i Hestra och Bankeryd. Vi är 8 anställda som jobbar med webbaserade lösningar, allt från små till riktigt stora kundprojekt. Vi är riktigt stolta över vår programvara KEYnet som idag används av över 200 företag runt om i Sverige. KEYnet innehåller funktioner som e-handel, ärendesystem, intranät, hemsidor med mera. Läs gärna mer om oss på www.KEYnet.se

KEYnet Sweden AB rekryterar SYSTEMUTVECKLARE .Net

Uppdragsbeskrivning

Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta i vårt team där vidareutveckling av vår programvara KEYnet är i fokus. Våra huvudområden är ärendesystem, intranät, e-handel, hemsidor, utbildning och specialapplikationer. Du har kontinuerlig kundkontakt både inom support men även i en konsultativ roll för att bistå kunder med lösningar.

Kravprofil

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten och att du arbetat med .Net tidigare. Vi söker dig som har en kreativ förmåga och tycker om att ta egna initiativ. Du har hög social kompetens och tycker om att jobba med och för våra kunder.

Vi önskar god kunskap i C# och ASP.Net. Även kunskap i MS SQL Server är meriterande. Du har ett tekniskt intresse inom vilket du håller dig uppdaterad. Det är viktigt för oss att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du drivs av dina möjligheter att få vara med och påverka.

Det är en självklarhet för dig att alltid ge ett trevligt och professionellt bemötande både mot kollegor och kunder.

Kontaktperson
För ansökan och mer information om tjänsten kontakta Patrik Hill på 0370-334753 eller patrik.hill@keynet.se.

Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du därför skickar in din ansökan snarast möjligt.

2016-07-13