Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

KEYnet levererar till Lindgården

Stiftelsen Lindgården har fått en ny modern hemsida med anpassad design och användarvänliga funktioner.

KEYnet levererar till Lindgården

Under våren har vi levererat KEYnet intranät och efter semestern levereras KEYnet Presentationsskärm.

Lindgården erbjuder äldreboende, trygghetsboende, hemtjänst och restaurang. Verksamheten drivs av en stiftelse bestående av flertalet kyrkor i Jönköping. Lindgården är en non profit-verksamhet där eventuella vinster och överskott återinvesteras i verksamhetens utveckling.

Den nya webbplatsen beskriver verksamheten, framförallt för de som funderar på om anhörig skulle passa på ett äldreboende och för äldre personer som funderar på trygghetsboende. Lindgården erbjuder också hemtjänst och en fin restaurang för både boende och vem som helst som vill ha en bra lunch. Matsedeln och allt annat innehåll, skapas i verktyget KEYnet. 

KEYnet innehåller en mängd funktioner och kommer hos Lindgården användas för intern dokumenthantering för olika grupper, kalenderfunktioner, resursbokning, internt nyhetsflöde, underhåll av hemsida och intern presentationsskärm och mycket mer. Allt i samma verktyg.

Besök gärna Lindgårdens nya moderna hemsida. 

www.lindgarden-jkpg.se

Vill du veta mer om våra lösningar? Ta en kontakt med oss så berättar vi mer och ger förslag på lösning. Vi erbjuder både snabbstartade standard-funktioner och skräddarsydda lösningar.

Kontakta oss!

 

2017-07-06