Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.

E-handeln växer!

Nu kan man beställa varor direkt på nätet hos Bema Kättingmäster AB. Vi på KEYnet har fått leverera E-handelslösning B2C som lanserats i dagarna.

E-handeln växer!

Att sälja produkter på nätet ökar lavinartat. Och visst har väl både du och jag gjort fler inköp där vi fått leverans hela vägen fram till det egna samhället du bor i. I jultid märker vi också den växande trenden tydligt när pakethyllorna tar allt mer plats på utlämningsställena och vi uppmanas att hämta paket så snart vi kan.

Responsiv e-handelslösning en självklarhet

Idag gäller det att finnas där kunden är. Oavsett om kunden sitter framför sin dator, platta eller telefon måste produktvisningen vara både tilltalande och överskådlig. Det måste vara enkelt att kunna genomföra ett köp så att det blir affär. En responsiv e-handelslösning som anpassar sig till skärmens storlek är därför ett måste.

B2B och nu också B2C

Under många år har vi på KEYnet Sweden arbetat och levererat lyckade B2B-lösningar det vill säga E-handelslösning bakom inloggning för återförsäljare. Nu har vi också börjat leverera E-handelslösning för slutkund dvs B2C. 

Bema Kättingmäster AB

Först ut är Bema Kättingmäster som är marknadsledande på både standard- och specialanpassade lösningar av lyftredskap, mjuka lyft, lyftblock - alla typer av kätting, låskätting, snökedjor, slirskydd/skogskedjor, surrning/lastsäkring, spännband och stållinor.

www.Kattingmaster.se 

Mer om E-handel

 

2017-12-19