Kostymbyte för KEYnet.se

Vi har sedan många år ett fint samarbete med PS Kommunikation som nu varit med och designat vår hemsida keynet.se. Genom åren har det blivit ett flertal gemensamma projekt som vi samarbetar kring, vilket vi är mycket glada för. 

 - Med formspråket har vi velat fånga det vi tycker att KEYnet som företag står för. Ett företag med kvalitet som honnörsord och där man som kund till KEYnet Sweden alltid kan vara trygg med att man får en professionell lösning menar Peter Carsäter och Stefan Carsäter. 

På hemsidan möter du några av våra kunder som nyss uppdaterat sina system och som tycker till. Gå gärna in och kika om du inte gjort det tidigare. 

Nyheter i ny version

Arbetet med nya versioner pågår kontinuerligt hos oss på KEYnet. Ni som kunder bidrar också med önskemål. De båda produktråden bearbetar alla förslag och beslutar om innehåll för kommande versioner. Strax före jul släpptes KEYnet intranät 4.9 och KEYnet ärende 3.6. Innehållet finns presenterat på vår hemsida. Så nu är det dags att uppdatera om det inte redan är gjort!

Nya funktioner för KEYnet intranät

 

Nya funktioner för KEYnet ärende

  • ny sökfunktion
  • bättre filtrering artikellista
  • informationsikon på kund och artikellista
  • avslut av aktivitet
  • översiktsvy för aktiviteter som planerats

 

Detta är bara ett axplock. Fler funktioner finns på vår hemsida via länken nedan. 

 

Arbetsflöden och integrationer

Ni har väl inte missat våra filmer om KEYnet ärende som vi delar i sociala medier och på YouTube. Just nu handlar det om flöden och integrationer. Filmproduktion har gett mersmak. Det kommer mer lovar vi. Så häng på och möt våra filmstjärnor där!

 

Följ oss på sociala medier


Tillsammans gör vi information tillgängligt!
KEYnet Sweden AB
info@keynet.se | 0370-33 47 50
Om du inte önskar nyhetsbrev från oss på KEYnet Sweden AB klicka här.