Ärendehanteringssystem - allt på ett ställe

Med KEYnet Ärendehanteringssystem samlar du alla ärendetyper eller arbetsuppgifter på ett ställe. Självklart finns ärendesystemet i mobilanpassad version.

KEYnets ärendehanteringssystem är ett informationssystem som används som stöd för att administrera ärenden på ett enkelt men effektivt sätt. Här kan man följa ärendets status, se vilka som jobbat med ärendet, se kommentarer, skicka meddelanden och skapa en sammanställning direkt från ärendet. Men det går att göra så mycket mer med KEYnets avancerade möjligheter där hela projektflöden med aktiviteter hanteras.

Rapportera tid och material snabbt och enkelt direkt i mobilen med KEYnet ärendehantering.

KEYnet Ärendesystem är flexibelt och kan användas för en mängd olika ärendetyper.

Ärendesystem, Servicesystem

KEYnet Ärendesystem är flexibelt och kan användas med olika ärendetyper för olika branscher och tjänsteföretag. Du kan använda KEYnet vare sig du arbetar med service inom maskin, väg, larm, övervakning, fastighetsunderhåll, energi eller IT. Med KEYnet Ärendesystem organiserar och kommunicerar du arbetet på ett effektivt sätt för planerade eller oplanerade ärenden. Här hanterar du ärenden, uppgifter, förslag, internkontroller, avvikelser, reklamationer och support. Var och en gör sitt jobb och rapporterar utförandet direkt på plats i mobilen.

System för ärendehantering

Vi erbjuder snabbstartad standardmodul, men kan också skräddarsy innehållet så att det passar verksamheten. Tillsammans ställer vi in ärendesystemet och serviceflödet så att det passar din verksamhets olika ärendetyper. Med ett system för ärendehantering skall du kunna jobba stabilt, komma åt samlad information och ha koll på alla ärendens status.

KEYnet Ärendesystem är flexibelt och kan användas för en mängd olika ärendetyper. Precis som med övriga KEYnet-applikationer är vår målsättning att det ska vara snabbt, smidigt och bekvämt att använda lösningen.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.

Läs vår policy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.