Karl Andersson & Söner är företaget i Huskvarna som tillverkar hållbara kvalitets- och designmöbler och som arbetat med samma affärsidé i mer än över 100 år. Hemsidan uppdateras smidigt med hjälp av KEYnet produktdatabas och kontaktmodul. 

- Bra information skall finnas till hands på hemsidan som hjälper den blivande kunden framåt i sina beslut, menar Sara Wadskog marknadsansvarig på KA. 

Produktvisning

För Karl Andersson & Söner är självklart bilder på produkterna särskilt viktiga. Alla produktbilder matas in på ett och samma ställe i produktdatabasen för att sedan automatiskt skickas ut till webben i olika storlekar och format. Övrig information kring produkten matas också in här, allt på ett och samma ställe. Detta sparar mycket tid och energi. 

Kontaktmodul

På hemsidan finns mycket kontakter i form av agenter, inredningsföretag, möbelaffärer, showrooms, webshops och så Karl Andersson & Söners egna kontaktuppgifter. Dessa matas också in på ett ställe i kontaktmodul för att därifrån skicka ut uppgifter till respektive kontaktsida. Bara ett ställe att uppdatera på och så uppdateras hemsidan automatiskt därefer. 

- Vi önskade en praktisk och effektiv lösning för själva bildarbetet. KEYnets produktdatabas underlättar och sparar mycket tid vid uppdateringar säger Sara Wadskog, webbredaktör.

Miljö- och inspirationsbilder

Bilder och foton är en viktig del i marknadsföringen för Karl Andersson & Söner. Därför har hemsidan utvecklats och byggts på efter hand med ännu fler möjligheter. Dels har man ett upplägg för presentation av referensbilder och ett inspirationsupplägg där man visar en skön blandning av härliga miljöbilder. 

Mer om:

Produktdatabas
Hemsida

Karl Andersson & Söner: