Denna webbplats använder cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre, Läs mer om cookies.
 • Många bollar i luften - KEYnet levererar!

  Många bollar i luften - KEYnet levererar!

 • KEYnet Intranät / Ärendesystem - Beställ ny version maj 2020

  KEYnet Intranät / Ärendesystem - Beställ ny version maj 2020

 • Rapportera direkt i mobilen - KEYnet Ärendesystem

 • KEYnet projekthantering - för små och stora projekt

  KEYnet projekthantering - för små och stora projekt

Webblösningar med KEYnet

KEYnet använder du som intranät eller som publiceringsverktyg för att underhålla och uppdatera företagets webbplats.

KEYnet publiceringsverktyg

KEYnet är webblösningen som på ett användarvänligt och effektivt sätt når ut med information till rätt ställe när du vill. KEYnet är ett publiceringssystem som används för att snabbt, smidigt och bekvämt publicera sökbar information på en intern eller extern webbplats, utan kunskap om tekniken. Tillsammans gör vi information tillgängligt!

KEYnet webblösning för hemsidor

Hemsidor

Välj en enkel snabbstartad standard hemsida eller en unik skräddarsydd webblösning byggd efter dina önskemål med unik design. Med KEYnet som publiceringsverktyg uppdaterar och underhåller du webbplatsen snabbt och smidigt. Med responsiv design fungerar hemsidan för alla skärmstorlekar dvs även för platta och mobil.
Läs mer >>
KEYnet webbplats

Intranät

Intranät är vår plattform där varje medarbetare får aktuell och uppdaterad information om vad som händer i verksamheten. Vi har paketerade lösningar för snabb start och vi bygger gärna anpassade lösningar för att stödja
informationsflödet i din verksamhet.
Läs mer >>
E-handelslösning

E-handel

Handel och försäljning ökar stadigt på webben. Vi har redan gjort lyckade e- handelslösningar för olika branscher genom att anpassa vårt grundkoncept efter kundens behov. Tillsammans löser vi integration till affärssystem för att skapa bra branschunika lösningar.
Läs mer >>
Ärende- och servicesystem

Ärendesystem för alla serviceföretag

Många uppdrag och hög servicegrad! KEYnet Ärendesystem underlättar din vardag och medverkar till god ordning och reda bland alla ärenden och serviceuppdrag som skall genomföras under en arbetsdag. KEYnet är mycket flexibelt och används för att hantera ärenden, uppgifter, uppdrag, förslag, internkontroller, avvikelser och reklamationer och support.
Läs mer >>
Officeutbildning | KEYnet utbildning

Utbildning

Bra system är grunden, men med utbildning i MS Office och KEYnet optimeras system och funktioner på rätt sätt. För oss är utbildning en självklar del vid leverans av ny eller uppdaterad programvara.
Läs mer >>

Kundunika lösningar

KEYnet är flexibelt och kan därför anpassas och med fördel knytas ihop med företagets övriga IT-system. När KEYnet integreras med företagets affärssystem kan data hämtas och presenteras som stöd för den dagliga verksamheten på företaget.
Läs mer >>