Tillsammans med KEYnet!

På vilket sätt kan vi hjälpa till med er resa till smarta informationsflöden? Att få till det där lilla extra som säkerställer och effektiviserar processer i verksamheten är så värdefullt. Med våra moduler, vår erfarenhet och kompetens erbjuder vi allt ifrån snabbstartade standardlösningar till mer komplexa lösningar. Här integreras och skräddarsys KEYnet med företagens övriga system.

Men det viktigaste av allt är var vill du vara och vart önskar du komma med verksamheten? Vårt motto lyder "Tillsammans gör vi information tillgängligt", det handlar om teamwork. Välkommen till oss på KEYnet!

Vi uppdaterar och skriver 2021!

Dags att uppdatera...

Ja nu är verksamheten igång igen för fullt igen och vi får skriva 2021. Samtidigt genomför vi nu uppdateringar varje vecka till de nya versionerna av KEYnet intranät och KEYnet ärende. Under nyheter kan du läsa om den nya widgeten som finns för intranätets startsida och om hur den aktiveras och fungerar. Vi kommer även inom kort att presentera den nya funktionen "Skapa nytt".

Urval av uppdragsgivare

Det är en förmån för oss på KEYnet att få vara en del i att leverera fina lösningar med bra arbetsflöden och processer som gör rejäl skillnad i det dagliga arbetet.

Bernströms Truck AB
awdawd
Karl Andersson & Söner